Logo BrainWorks: link naar startpagina

Home

BrainWorks

Diensten

Brainwave

Contact

BrainWorks

Er is slechts één naam, die de volle lading dekt voor mijn bedrijf: BrainWorks. Als je je brein goed aan het werk zet, kom je tot prestaties, die je niet voor mogelijk houdt. En dat is nou precies waar ik me op richt. Eruit halen, wat er in zit!

Brainworks is gespecialiseerd in het geven van trainingen, het doen van (tele) coaching en interim management. Trainingen worden vooral op commercieel en technisch gebied gegeven. De trainingen kunnen behoorlijk divers zijn. Procesgericht, productgericht, teambuilding, etc.

Voor coaching ben ik beschikbaar om een klankbord te zijn voor hoger management om de strategie te bepalen en te toetsen, samenwerking met leveranciers op een hoger plan te tillen, partnerstrategie te bepalen, aankomende managers te helpen in één op één gesprekken, maar ook mensen die niet optimaal functioneren, in de organisatie of privé.

Door mijn ruime ervaring in diverse managementfuncties door de jaren heen, ben ik beschikbaar om op interim basis management werkzaamheden te verrichten in verschillende branches.

Brainwave

Binnenkort kunt u zich aanmelden voor de
Brainwave (nieuwsbrief). Lees meer....

BrainWorks | Eikenhof 7 | 4581 DA Vogelwaarde | Mobiel +31(0)6 53 109 211 | sjaakg@officialbrainworks.com
Ontwerp door: Buro In Petteau | Fotografie: Sjaak Goossen